Telephony account

Waar kan ik een nieuw nummer aanmaken?
Als u in uw account bent ingelogd kiest u voor “Telefoonnummer” onder het kopje “Telefoonnummers en VoIP-accounts”. Wanneer u in het telefoonnummers menu staat kiest u voor “Toevoegen”.

Hoe verbind ik mijn klanten door naar mijn VoIP account?
Als u wilt doorverbinden naar uw VoIP account dient u een telefoonnummer in uw account te hebben en een VoIP account. U gaat naar de optie “Belplan”, deze optie vind u boven in uw scherm. U kiest vervolgens voor “Belplan toevoegen”. Bij telefoonnummer kiest u voor uw telefoonnummer die u bovenin kan aanklikken. Als u dat heeft gedaan kiest u bij “stap 1” voor “VoIP account” en de naam van uw VoIP account. Als u dit allemaal heeft gedaan kiest u voor opslaan.

Hoe verbind ik mijn klanten door naar mijn Mobiel of ander vast nummer?
Als u wilt doorverbinden naar uw mobiel of vaste nummer dient u een telefoonnummer in uw account te hebben en een mobiel of ander vast nummer geregistreerd bij de optie “Vast/Mobiel”. U gaat naar de optie “Belplan”, deze optie vind u boven in uw scherm. U kiest vervolgens voor “Belplan toevoegen”. Bij telefoonnummer kiest u voor uw telefoonnummer die u bovenin kan aanklikken. Als u dat heeft gedaan kiest u bij “stap 1” voor “Vaste/Mobiel” en het nummer en de naam van uw mobiel of vaste nummer. Als u dit allemaal heeft gedaan kiest u voor opslaan.

Zelf ingesproken geluidsbestanden uploaden in uw account (voor Voicemail, Keuzemenu)
U gaat naar “Meldingen”, u kiest vervolgens voor “Toevoegen” en gaat akkoord met de prijs. U komt in het “Geluidsmeldingen” scherm. U kunt hier aangeven hoe de melding moet heten en u kunt kiezen of u een nieuw bestand wil uploaden of een bestaand bestand (indien u al eerder een bestand heeft geupload). U kiest vervolgens voor “Opslaan”. U heeft nu de mogelijkheid uw bestand te gebruiken in uw “Voicemail” of “Keuzemenu”.

Hoe voeg ik mijn zelf ingesproken voicemailbericht toe?
U gaat naar beheer en kiest voor Voicemail onder het kopje Doorschakelen. Vervolgens kiest u voor “toevoegen” en vult u de gewenste velden in. Let op: bij “voicemail box” dien je een 3 cijferig getal in te vullen ipv een naam.

Hoe verander ik de taal in mijn account?
U gaat naar “Persoonlijk” rechtsboven in uw scherm wanneer u ingelogd bent. U kiest voor “Persoonlijke instellingen”. U kunt nu bij “Taalvoorkeur” de taal aanpassen waarin uw account is geschreven.

Waar kan ik zien wie ik gebeld heb en wie mij heeft gebeld?
Om een overzicht te zien van welke gesprekken u heeft gevoerd kunt u naar “Gesprekken” of “Dashboard” kan gaan waar u in de tabel de datum, tijd en telefoonnummers kan zien die u heeft gebeld of door welk nummer u bent gebeld. Alle afgeschermde nummers kan de klantenservice niet voor u achterhalen.

Wat valt er binnen mijn abonnement van 5,50?
Het volgende is in uw abonnement inbegrepen:

• Lokaal nummer
  • VoIP account
  • Belgroep (routeren van inkomende gesprekken)
  • Doorschakelen
  • Voicemail
  • Belplan

Hoe kan ik uitleg krijgen over de invulvelden in mijn account?
Op het moment dat u in het betreffende scherm staat klikt u op “Support” deze optie vind u rechtsboven in uw scherm. U komt dan in onze wiki waar de nodige uitleg staat over wat er verwacht wordt dat u invult.

Wat moet ik doen om aan de slag te gaan met het faxen?
Als u gebruik wil maken van de mogelijkheid om te faxen met uw nummer dient u te kiezen voor “Fax uitgaand” en vervolgens voor “E-mail & domein” zodat als u faxen wil versturen via de mail uw adres bekend is. Als u alle velden heeft ingevulde en dat heeft opgeslagen kiest u voor “Fax accounts” hierin registreert u uw telefoonnummer die u wilt gebruiken als faxnummer (dit nummer heeft u eerder aangemaakt in de module “Telefoonnummers”. Kies vervolgens voor “Opslaan”.

Wat moet ik doen om faxen te kunnen ontvangen?
U kiest voor “Fax inkomend” en kiest vervolgens voor “Toevoegen”. U gaat geeft vervolgens akkoord voor de aanschaf voor de module en geeft aan op welk adres de faxen binnen mogen komen en kiest voor opslaan.